Szűrőnapjaink Kelet-Magyarországon

Ingyenes hallásszűrés kicsiknek és nagyoknak

 

HAJDÚSZOBOSZLÓ - OKTÓBER 5.

 

Ingyenes hallásszűrésre és fül-orr-gégészeti vizsgálatokra, tanácsadásra várjuk a lakosságot október 5-én, szombaton délelőtt a hajdúszoboszlói egészségügyi központban. A vizsgálatokon 3 éves kortól bárki részt vehet, előzetes bejelentkezés nélkül. A szűrésre 9-től 13 óráig várunk mindenkit (Hajdúszoboszlóról és a környező településekről), aki úgy érzi, gondja van a hallásával, nem érti mások beszédét vagy túl hangosan kell hallgatnia a tévét, rádiót. A szűrőnap során fül-orr-gégészeti vizsgálaton és hallásszűrésen, illetve hallásproblémákkal, időskori nagyothallással, fülzúgással kapcsolatos tanácsadásokon is részt vehetnek az érdeklődők a Szilfákalja utcai rendelőintézetben.

 

DEBRECEN - OKTÓBER 19.

 

A régi OTI, mai nevén EJK első emeletén várjuk a debreceni és környékbeli lakosságot ugyancsak ingyenes hallásszűrésre és tanácsadásra október 19-én, szombaton 9-től 13 óráig. A szűrésen részt vevőket fül-orr-gégész szakorvosok és audiológus asszisztensek vizsgálják meg, a gyerekeknek pedig ajándékkal kedveskedünk.

 

BERETTYÓÚJFALU - NOVEMBER 9.

 

Az idei ősz harmadik térségi szűrőnapját november 9-én tartjuk a berettyóújfalui kórházban. A szűrésre - ezen a szombaton is 9 és 13 óra között - várjuk azokat, akik szeretnék megvizsgáltatni hallásukat. A részvétel mindenki számára ingyenes, a szűrésre határon túliakat is várunk. További információk:


30-638-4422
info@halldahangot.hu
 

elérhetőségek

Debrecen, Bem tér 14.

Hajdúböszörmény, egészségügyi központ

Püspökladány, egészségügyi központ

Berettyóújfalu, Tisza István Kórház

Eger, Dobó tér 2.

Hajdúszoboszló, Szilfákalja u. 1-3.

Eger, Markhot Ferenc Kórház

Tiszaújváros, városi rendelőintézet