ingyenes szűrések

INGYENES IDŐSKORI SZŰRŐCENTRUM

 

Az idősek világnapján, 2015. október 1-jén megnyitott az ország első ingyenes időskori szűrőcentruma Debrecenben, az Acusticus Halláscentrummal szorosan együttműködve. A Bem téri egészségközpontban mostantól mindenki számára térítésmentesen vehetők igénybe a legkülönbözőbb szakorvosi szűrések, tanácsadások, sorban állás nélkül, magánrendelői körülmények között. A szűréseket minden esetben előre meghirdetett időpontokban, a szakorvosok kapacitásától függően tartjuk. Az Acusticusnál sok éve működő különböző, magas színvonalú magánrendelések továbbra is elérhetőek, a megadott térítési díjak mellett. Az ingyenes szűrésekkel - a magánredelésektől függetlenül - igyekszünk azok számára is elérhetővé tenni a legmagasabb szintű orvosi szolgáltatásokat, akik számára a magánrendelés nem érhető el, vagy olyan szakterületen hirdetünk szűrést, amelyikre az államilag finanszírozott rendelésre több hetes, akár hónapos várakozás után lehet bejutni.


A szűrések mellett szakorvosi előadások és tematikus programok, egy-egy kiemelt egészségügyi téma köré szervezett vizsgálatok is bővítik a centrum szolgáltatásait, így szervezünk a közeljövőben többek között unoka-nagyszülő egészséghetet, amikor a gyerekeket nagymamáikkal, nagypapáikkal várjuk együtt különböző vizsgálatokra, vagy táplálkozáshetet, amikor elsősorban a táplálkozásból eredő egészségügyi problémákra hívjuk fel – vizsgálatokkal és tanácsadásokkal – a figyelmet. Az egészségközpontban csaknem 20 szakterület szakorvosa fogadja azokat, akik tenni szeretnének egészségükért.


Az érdeklődőket - MINDEN ESETBEN ELŐRE MEGHIRDETETT, KONKRÉT IDŐPONTOKBAN - az alábbi szűrésekre várjuk: időskori hallásszűrés, fülzúgás-tanácsadás, fej- és nyaki tumorok szűrése, anyajegyszűrés, szakorvosi diétaterápia túlsúlyosoknak, cukorbetegeknek, testösszetétel-vizsgálat, látásvizsgálat, általános fogászati szűrés és szájhigiénés tanácsadás, csontritkulás-tanácsadás, reumatológiai tanácsadás ízületi problémákra, idegsebészi tanácsadás gerincsérvvel, gerinccsúszással küzdőknek, gutaütés, szélütés utáni betegeknek, továbbá koleszterin-, testzsír- és vércukormérés, ingyenes Bemer-terápia 70 éven felülieknek, nagymama-unoka program hallás- és látásproblémák, fogászati panaszok esetén.

A szűrővizsgálatok ingyenesek, de előzetes bejelentkezéshez kötöttek. Időpont kérhető: info@halldahangot.hu vagy 06-80-205-246, 52/537-662

elérhetőségek

Debrecen, Bem tér 14.

Hajdúböszörmény, egészségügyi központ

Püspökladány, egészségügyi központ

Berettyóújfalu, Tisza István Kórház

Eger, Dobó tér 2.

Hajdúszoboszló, Szilfákalja u. 1-3.

Eger, Markhot Ferenc Kórház

Tiszaújváros, városi rendelőintézet