állatkerti séta

Különleges élményszerő sétára vártuk november 23-án a siketeket és hallássérülteket a debrecnei állatkertbe, ahol a nem túl meleg ősz végi délelőtt - az állatkert főápolója, valamint jeltolmács segítségével - számos érdekes kérdésre is választ kaphattak a résztvevők. A Halld a hangot! klub idei utolsó előtti összejövetelén mindenki remekül érezte magát, még az is, akinek kígyót tekerek a nyakába, vagy épp egy gyűrűsfarkú maki ugrott a hátára. De minderről beszéljenek a képek:

Az El Camino és a tangó

Remek hangulatban, csordulásig telt teremben tartottuk meg április 11-én a Halld a hangot! klub első, végre az időjárás szerint is tavaszi estjét. Sándor Anikó el caminós élményeire csaknem százötvenen voltak kíváncsiak, az érdeklődők egy része már csak a lépcsőkön és a színpadon talált helyet. Az írónő másfél órás beszámolóját, beszélgetését egy csodálatos tangóbemutató követte két profi versenytáncostól, Sipos Lenkey Annamáriától és Nagy Bélától. Az est mindezek után egy kis tánctanulással zárult, amikor a bátrabbak a tangó alaplépéseivel ismerkedhettek.

További képek a nyitóképre kattintva


 

Vujity Tvrtko és Weisz Fanni az Acusticusnál

Nagyszabású programmal indult 2013-ban a Halld a hangot! klub: január 25-én - több száz érdeklődő előtt - Weisz Fanni és Vujity Tvrtko volt a vendégünk.

Némafilm

elérhetőségek

Debrecen, Bem tér 14.

Hajdúböszörmény, egészségügyi központ

Püspökladány, egészségügyi központ

Berettyóújfalu, Tisza István Kórház

Eger, Dobó tér 2.

Hajdúszoboszló, Szilfákalja u. 1-3.

Eger, Markhot Ferenc Kórház

Tiszaújváros, városi rendelőintézet